Sajtos ropogós: a kormányhivatal különdíjával ismerték el a Furák család munkáját
A mohácsi Furák család harmincnegyedik esztendeje futó vállalkozása egészen kicsiben indult Furák Andrásné anyósának házi receptjére alapozva, időközben azonban már hazánk számos pontján büszkélkedhetnek törzsvásárlókkal, sőt a tíz változatban kapható ropogós falatok ismertsége nem áll meg az országhatárnál.
AZ I. HUNGARIKUM HÉTVÉGE RENDEZVÉNYEN A BUDAI VÁRBAN TALÁLKOZHAT VELÜNK.IDŐPONT: 2014. JÚLIUS 24 – 27.NYITVA TARTÁS: MINDEN NAP 10.00 – 00.00
A RENDEZVÉNY MOTTÓJA:
“ HISZÜNK A MAGYAR MINŐSÉGI ÉLELMISZEREKBEN, ÉS ABBAN HOGY EZEK NÉPSZERŰSÍTÉSE ÉS FOGYASZTÁSA MIND LELKÜNK, MIND EGÉSZSÉGÜNK, MIND PEDIG NEMZETI ÉRTÉKEINK ÉS GAZDASÁGUNK JOBBÁ TÉTELÉHEZ HOZZÁJÁRUL.”
KÜLDETÉSÜNK, HOGY A TRADICIONÁLIS MAGYAR ÉLELMISZEREK ÚJRA A MINDENNAPJAINK RÉSZEI LEGYENEK, VISSZAKERÜLJENEK A BOLTOK KÍNÁLATÁBA, A KAMRÁK POLCAIRA, AZ ASZTALOKRA ÉS KEDVENCEINK LISTÁIRA. VISSZANYÚLVA GYÖKEREINKHEZ, ÉS ÚJRAHASZNOSÍTVA A RÉGI TUDÁST, SZERETNÉNK MINDENKINEK MEGADNI A LEHETŐSÉGET, HOGY ÚJRA FELFEDEZHESSE A HAMISÍTATLAN KÉZMŰVES MAGYAR ÍZEKET, A HÁZIAS, MAGYAR ALAPANYAGOKBÓL, KÉZZEL KÉSZÍTETT FINOMSÁGOKAT.
Idén 21. alkalommal kerül megrendezésre a Dél-dunántúli régió legnagyobb és legrangosabb mezőgazdasági szakkiállítása és vására. A Szentlőrinci Gazdanapok 20 éve alatt évente több mint 550 cég, vállalkozás és több mint 250 állatkiállító vett rész a rendezvényen.
Kiállításunkon többek között bemutatkoznak
A kiállítás állandó közönségprogramjai:
|
→ Nyitva tartás |
|
|
|